GB_M.gifSK_M.pngDE_M.gifHU_M.gif
Telefon: +36-30-444-1590
E-mail:
info@konnyu-szerkezet.hu

Sasvári Sándor
is minket választott:


Sasvári sándor Otthonában

Ajánlatkérés - Ön mit építtetne?
*
*
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 475CM  
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Széchenyi 2020

 

Üdvözöljük honlapunkon!Cégünk fő profilja az amerikai típusú könnyűszerkezetes házak kivitelezése. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Ez idő alatt végigkövettük a piac és a technológia fejlődését, és számos otthont építettünk meg, eleget téve az ÉME (Építőipari Műszaki Engedély) és ma már az NMÉ (Nemzeti Műszaki Értékelés) / ETA (Európai Műszaki Értékelés) szigorú szakmai követelményeinek. Szakembereinkkel 1981 óta építünk  könnyűszerkezetes házakat (akkoriban még polgári jogi társaságként kezdtük). Mivel mindig törekedtünk a legkorszerűbb technológiák, minőségi anyagok használatára, a hagyományos (tégla) házak építése mellett a gyorsház műfajon belül az összes építési módot alkalmaztuk (többek között a rétegragasztott német HUF-HAUS gyorsház technológiát is). A tapasztalatokat összegezve, 1992 óta az amerikai rendszerű könnyűszerkezetes építési mód mellett döntöttünk. Véleményünk szerint ez a környezethez, a megrendelői igényekhez és a kivitelezés helyszíni körülményeihez legjobban alkalmazkodó, rugalmas, gyors házépítési forma.


Családi vállalkozásként fontosnak tartjuk a megrendelőinkkel való kölcsönös bizalmat, ezért mindig az átláthatóságra, tervezhetőségre és nyílt párbeszédre törekszünk. Erre lehetőséget teremt a könnyűszerkezetes építési technológia, jól elkülöníthető munkafázisaival, rövid építési időtartamával és időtálló, környezetbarát anyagokkal.
 könnyűszerkezet főoldal 342.jpgH-BEK típusú favázas építőkészlet a jövőbe mutató, környezettudatos építési rendszer. Fokozott hőszigetelés, energiatakarékosság.
A könnyűszerkezetes építési technológia kiváló hőszigetelést biztosít, amely nemcsak a fűtési költségeket, hanem a környezeti terhelést is csökkenti. A korszerű környezetbarát technológiákat, mint pl. a napenergia hasznosítást, elektromos fűtést könnyű beépíteni, hiszen a könnyűszerkezetes építési rendszer rendkívül jól alakítható. Mindezek mellett a falak keskenyek maradnak, azonos alapterületen 10%-kal nagyobb lakóterület alakítható ki, mint a hagyományos építési eljárással készült épületeknél. További pluszt jelent a rövid, akár 20 hetes építési időtartam és a környezetbarát építőanyagok felhasználása.

Többek között ezen előnyök miatt döntöttünk úgy, hogy Magyarországon az elsők között kezdünk el foglalkozni a könnyűszerkezetes építési technológiával, és segítségével időtálló, biztonságos otthonokat teremtünk.


Kérjük, tekintse meg honlapunkat és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!Tisztelettel:

Horváth Gyula
ügyvezető 
                                      Kérjen tőlünk ajánlatot: +36-30-444-1590

 

 
 A könnyűszerkezetes házakat nevezik még: készháznak, gyorsháznak, faháznak is. oldal tetejére
TAKSONY H-BEK KFT. IRODA: 1203 Budapest, Helsinki út 3. fszt. 15. Tel.: 06-30/444-1590, Tel/Fax: 06-1/283-0927, www.konnyu-szerkezet.huinfo@konnyu-szerkezet.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.