GB_M.gifSK_M.pngDE_M.gifHU_M.gif
Telefon: +36-30-444-1590
E-mail:
info@konnyu-szerkezet.hu

Sasvári Sándor
is minket választott:

Sasvári sándor Otthonában

Ajánlatkérés - Ön mit építtetne?
*
*
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 957TH  
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!

 

Üdvözöljük honlapunkon!Cégünk fő profilja az amerikai típusú könnyűszerkezetes házak kivitelezése. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Ez idő alatt végigkövettük a piac és a technológia fejlődését, és számos otthont építettünk meg, eleget téve az ÉME (Építőipari Műszaki Engedély) és ma már az NMÉ (Nemzeti Műszaki Értékelés) szigorú szakmai követelményeinek. Szakembereinkkel 1981 óta építünk  könnyűszerkezetes házakat (akkoriban még polgári jogi társaságként kezdtük). Mivel mindig törekedtünk a legkorszerűbb technológiák, minőségi anyagok használatára, a hagyományos (tégla) házak építése mellett a gyorsház műfajon belül az összes építési módot alkalmaztuk (többek között a rétegragasztott német HUF-HAUS gyorsház technológiát is). A tapasztalatokat összegezve, 1992 óta az amerikai rendszerű könnyűszerkezetes építési mód mellett döntöttünk. Véleményünk szerint ez a környezethez, a megrendelői igényekhez és a kivitelezés helyszíni körülményeihez legjobban alkalmazkodó, rugalmas, gyors házépítési forma.


Családi vállalkozásként fontosnak tartjuk a megrendelőinkkel való kölcsönös bizalmat, ezért mindig az átláthatóságra, tervezhetőségre és nyílt párbeszédre törekszünk. Erre lehetőséget teremt a könnyűszerkezetes építési technológia, jól elkülöníthető munkafázisaival, rövid építési időtartamával és időtálló, környezetbarát anyagokkal.
 könnyűszerkezet főoldal 342.jpgH-BEK típusú favázas építőkészlet a jövőbe mutató, környezettudatos építési rendszer. Fokozott hőszigetelés, energiatakarékosság.
A könnyűszerkezetes építési technológia kiváló hőszigetelést biztosít, amely nemcsak a fűtési költségeket, hanem a környezeti terhelést is csökkenti. A korszerű környezetbarát technológiákat, mint pl. a napenergia hasznosítást, elektromos fűtést könnyű beépíteni, hiszen a könnyűszerkezetes építési rendszer rendkívül jól alakítható. Mindezek mellett a falak keskenyek maradnak, azonos alapterületen 10%-kal nagyobb lakóterület alakítható ki, mint a hagyományos építési eljárással készült épületeknél. További pluszt jelent a rövid, akár 20 hetes építési időtartam és a környezetbarát építőanyagok felhasználása.

Többek között ezen előnyök miatt döntöttünk úgy, hogy Magyarországon az elsők között kezdünk el foglalkozni a könnyűszerkezetes építési technológiával, és segítségével időtálló, biztonságos otthonokat teremtünk.


Kérjük, tekintse meg honlapunkat és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!Tisztelettel:

Horváth Gyula
ügyvezető 
                                      Kérjen tőlünk ajánlatot: +36-30-444-1590

 

 
 A könnyűszerkezetes házakat nevezik még: készháznak, gyorsháznak, faháznak is. oldal tetejére
TAKSONY H-BEK KFT. IRODA: 1203 Budapest, Helsinki út 3. fszt. 15. Tel.: 06-30/444-1590, Tel/Fax: 06-1/283-0927, www.konnyu-szerkezet.hu, info@konnyu-szerkezet.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.