TAKSONY H-BEK KFT. 0630/4441590 1203 Budapest Helsinki út 3. fszt. 15.
GB_M.gifSK_M.pngDE_M.gifHU_M.gif
Telefon: +36-30-444-1590
E-mail:
info@konnyu-szerkezet.hu

Sasvári Sándor
is minket választott:


Sasvári sándor Otthonában

Ajánlatkérés - Ön mit építtetne?
*
*
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 281QR  
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Széchenyi 2020

KÉSZHÁZ –  KÉSZHÁZAK

A köztudatban sok esetben keveredhet a két fogalom: készház és könnyűszerkezetes ház. Bár a különböző elnevezés azonos szerkezetet és ugyanazon építőanyagok használatát jelenti, technológiájában különbözik.

Vannak olyan gyártók, akik üzemben, a tervek alapján legyártják a ház bizonyos elemeit (főfal, válaszfal, födém és esetleg rácsostartók), ezeket a nagyobb elemeket a helyszínre szállítják, majd daruzás segítségével összeszerelik. A további munkafolyamatok a készházak esetében ugyanúgy zajlanak, mint a helyszínen szerelt könnyűszerkezetes házaknál.

Az amerikai rendszerű (Timber frame structure) helyszínen összeszerelt könnyűszerkezetes ház sokkal rugalmasabb építési mód, a megrendelői igényeket még építés közben is figyelembe tudja venni. Továbbá bármilyen területen és terepviszonyok között teljes értékűen megépíthető, legyen szó akár hegyoldalon lévő telekről, vagy keskeny utakon megközelíthető területről. Az alábbi házak esetében például a nagypaneles készház technológia fel sem merülhetett volna:

Budaörs-Lenvai2-konnyuszerkezetes_haz.jpg


sasi-konnyuszerkezetes_haz.jpg

Mi is rendelkezünk előre gyártási lehetőséggel, sőt az előre gyártott házak építését is kipróbáltuk, így ismerjük mindkét módszert. Ezen tapasztalatok birtokában döntöttünk véglegesen a helyszínen összeszerelt  amerikai könnyűszerkezetes rendszer mellett.

Használt ingatlan helyett teljesen új ház tulajdonosa szeretne lenni? Válassza a készházakat!

 

Ha valaki ingatlant szeretne vásárolni, először mindig a használt lakások, családi házak kínálatát fedezi fel. Sajnos manapság sok esetben jellemző az eladó ingatlanokra, hogy nincsen megfelelő ár-érték arányuk, ezért nem véletlen, hogy sokan képtelenek választani a meglévő ingatlanpiaci kínálatból. Ha ezzel Ön is így van, és megelégelte a végtelen keresést, válassza az egyszerűbb utat, vagyis a készházakat!

A készházak egyik legnagyobb előnye, hogy úgy alakíthatóak, hogy valóban az igényeinek megfelelőek legyenek. Mivel a készházakat a helyszínen készítjük elő a felépítésre, akár az építkezés közben is változtathat elképzelésein, így a végeredmény olyan, amilyenről mindig is álmodott.

A készházakban nemcsak emiatt öröm lakni, hanem azért is, mert sokkal költséghatékonyabban fenntarthatóak, mint a hagyományos ingatlanok. Kiváló szigetelőképességgel rendelkeznek, ami a manapság növekvő energiaárak mellett igazán kedvező tulajdonság egy ingatlan kapcsán.

Tapasztalja meg Ön is a készházak előnyeit, használt ingatlan helyett válasszon korszerű, megtérülő, megfelelő ár-érték arányú megoldást! A kivitelezésért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Készházat szeretne építtetni, de úgy érzi, hogy az előre gyártott panelek korlátozzák a lehetőségeit?

Jól gondolja!

Az általunk felépített készházak tökéletesen követik az Ön által megálmodott terveket, ötleteket, legyen az bármilyen. Velünk nem kell az általánosságban vett készházak kliséit ismételgetni házról házra, hiszen mi más technológiával, viszont az egyedi elképzeléseknek sokkal nagyobb teret engedve tudunk dolgozni.

Házaink legnagyobb előnye, hogy gyorsan elkészülnek, azonban nem a készházaknál használt paneleket alkalmazzuk. Rugalmasságunk abban rejlik, hogy mi nem előre gyártott paneleket használunk, hanem a helyszínen készítjük elő beépítésre a megrendelt anyagot. Ezzel a megoldással akár az építkezés közben is alkalmazkodni tudunk az új ötletekhez, változtatásokhoz. Bárhol megoldjuk az építkezést, nem korlátoznak a környezeti viszonyok.
 

Mindemellett áraink kedvezőek, ráadásul az előre megbeszélt és lefixált kivitelezési összegtől nem térünk el, így nincsenek rejtett költségek és egyéb plusz kiadások sem.
Készházakkal nem csak energiát, de pénzt is megtakaríthat

 

Tudta, hogy egy készháznak kiváló a hőszigetelő képessége? Ha készházban lakik, sokkal kisebb lesz a gázszámlája. Télen nem hűl ki  és gyorsabban befűthető, viszont nyáron hűvös marad. Mivel nincsenek hőhídak, lehűlő felületek nem csapódik le a pára sem, így elkerülhetjük a sok téglaházban problémát jelentő penészedést. De nem csak a hőszigetelése kiváló, hanem a hangszigetelése is. Falának kialakítása miatt csökkenti a beszűrődő zajokat és kevésbé engedi ki, mint az átlag falak. A készházak kiváló szigetelését a főfalakban elhelyezett ásványgyapot szigetelőanyag és a külső expandált polisztirolhab alapú -más néven dryvit- vakolatrendszer biztosítja. Egy készházzal szemben azonban nem csak a kiváló hőszigetelés és az energiatakarékos fenntarthatóság, de a szerkezet megfelelő merevsége is reális elvárás. Készházaink falait kívülről OSB-vel, belülről gipszkartonnal borítjuk, amely megfelelően elhelyezve és szakszerűen felerősítve tárcsa irányú merevséget biztosít az egész épületnek: nem mozog, nem recseg, sőt, sokkal ellenállóbb a földrengéssel szemben, mint egy hagyományos tégla épület.

 

Minőségi anyagokkal építünk, így nem csak gyorsan készülnek el készházaink, de megbízhatóak is.


Ha minőségi és egyedi készházat szeretne, keressen minket bizalommal!

 
A könnyűszerkezetes házakat nevezik még: készháznak, gyorsháznak, faháznak is. oldal tetejére
TAKSONY H-BEK KFT. IRODA: 1203 Budapest, Helsinki út 3. fszt. 15. Tel.: 06-30/444-1590, Tel/Fax: 06-1/283-0927, www.konnyu-szerkezet.huinfo@konnyu-szerkezet.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.