GB_M.gifSK_M.pngDE_M.gifHU_M.gif
Dun & Bradstreet tanusitvany

Telefon: +36-30-444-1590
E-mail:
info@konnyu-szerkezet.hu

Sasvári Sándor
is minket választott:


Sasvári sándor Otthonában

Ajánlatkérés - Ön mit építtetne?
*
*
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 293SO  
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Széchenyi 2020

KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ - KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

könnyűszerkezetes ház építése -1.jpg

A könnyűszerkezetes ház tartószerkezetének anyaga első osztályú építőfa. Általában szlovákiai vagy szibériai lucfenyőből készül és beépítés előtt olyan vegyszeres kezelést kap, ami garantálja a tartós gomba, rovar és egyéb kártevők elleni védelmet.

könnyűszerkezetes ház építése - 1könnyűszerkezetes ház építése - 2

A szakszerűen elkészített könnyűszerkezetes ház fa vázszerkezete önmagában is állékony, de fontos segédanyaga az OSB borítás, ami az ún. tárcsa irányú merevséget garantálja. Így egy olyan doboz szerkezet jön létre, ami felveszi a talaj mozgását, és amelyből földrengés biztos könnyűszerkezetes ház készíthető.

Fésüs-3 330.jpg

könnyűszerkezetes ház építése-kész
A könnyűszerkezetes ház nagy előnye tehát statikai tervezhetősége és doboz szerkezete révén nagyfokú merevsége, állékonysága és tartóssága, ám számos egyéb pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

Kiváló hőszigetelés

A könnyűszerkezetes ház hőszigetelése standard szerkezetünknél is kiváló, hőátbocsátási tényezője 0,16 W/m2K. Így könnyűszerkezetes ház építtetésével hosszú távon energiát és pénzt takaríthat meg, hiszen a hőhídaktól mentes szerkezet biztosítja a mindenkori belső hőmérséklet megtartását.


Környezettudatos építési mód


természet4.jpg

A könnyűszerkezetes házak nem csupán kiváló hőszigetelő tulajdonságuk révén lehetnek vonzóak egy környezettudatos építkező számára. A könnyűszerkezetes házak mind anyagukat, mind az építési módot tekintve sokkal inkább megfelelnek a fenntarthatóság elveinek, mint a hagyományos építésű téglaházak és építésökológiai szempontból a természetbe való legkisebb beavatkozást eredményezik.

Egy könnyűszerkezetes ház építése során kevesebb a hulladék, és az alapanyagok előállításához felhasznált elsődleges energia is sokkal kisebb mértékű, mint egy hagyományos téglaház esetében. A könnyűszerkezetes házak építése során újratermelődő anyagok kerülnek felhasználásra, amelyek nem tartalmaznak a természetes mágneses mezőket zavaró önmágnesező anyagokat, mint például az acélszerkezet.


Rugalmasság

Egy könnyűszerkezetes ház megépítése rugalmasnak nevezhető, hiszen a teherhordó főfalak kötöttsége (amely a téglaházak esetében elengedhetetlen) nem akadályozza a terek rugalmas kialakítását, sőt, későbbi átalakítását sem. A könnyűszerkezetes házak esetében a belső válaszfalak szabadon variálhatóak, így könnyen alkalmazkodnak a később felmerülő újabb igényekhez, legyen az egy nagyobb hálószoba, vagy amerikai konyhás nappali. A könnyűszerkezetes házak villanyszerelését, szakipari munkáit bármikor könnyedén el lehet végezni, különböző bontási munkálatok, vagy a vezetékek falon kívüli – nem túl esztétikus – elhelyezése nélkül.

Így válhat egy könnyűszerkezetes ház több generációs, hosszú távú otthonná, amely alkalmazkodni képes életének különböző szakaszaihoz.


Gyorsaság

Kulcsrakész könnyűszerkezetes ház rövid idő alatt!

A témáról bővebben ITT olvashat.


Kiváló ár-érték arány

Magyarországon a könnyűszerkezetes házakkal szemben kialakult kissé szkeptikus gondolkodást nagymértékben elősegítette a hiányos szakmai tudással rendelkező, magukat szakértőnek nevező cégek kivitelezői tevékenysége. Éppen ezért, akár hagyományos, akár könnyűszerkezetes ház mellett dönt, mindig vigyáznia kell arra, hogy megbízható, nagy szakértelemmel rendelkező, precíz munkát végző kivitelező céget válasszon, aki rendelkezik az ÉMI által kiadott engedéllyel (ÉME). Ez nagyon fontos, hiszen így nyújtunk Önnek garanciát az általunk megépített könnyűszerkezetes házak minőségére és tartósságára, hogy az elvárt ár-érték arányt mindig biztosítani tudjuk.


Tekintse meg könnyűszerkezetes házainkat, merítsen ötleteket terveinkből és küldje el számunkra árajánlatkérését, vagy töltse ki űrlapunkat!


Könnyűszerkezetes vagy hagyományos ház?
 
Mikor házépítés mellett döntünk, célszerű utánajárnunk, hogy melyik technológiát válasszuk, milyen előnyökkel vagy hátrányokkal kell szembenéznünk, így tudunk a legjobban mérlegelni.

Egy hagyományos téglaház felhúzása egyrészt költségesebb, másrészt hőszigetelés tekintetében sem olyan jó, mint egy könnyűszerkezetes ház. A téglaházak építése vizes technológián alapszik, így sokkal több időbe is telik kiszáradnia, később költözhető. Ráadásul a téglaházak falazata több teret vesz el az új lakóktól.

Ezzel szemben milyen előnyei vannak a könnyűszerkezetes háznak? A faszerkezet miatt kialakítása költséghatékonyabb, ugyanakkor a hőszigetelése kiválóan megoldott, ezért energiatakarékos háznak is nevezik. Ezen felül a könnyűszerkezetes ház környezettudatos is, nem használnak fel allergén anyagokat. Legnagyobb előnyét még nem említettük, mégpedig azt, hogy rendkívül rövid idő alatt készül el, és mivel száraz technológiáról beszélünk, kiszáradási idő sincs, azonnal költözhető.

Ha sikerült meggyőznünk, miért a könnyűszerkezetes ház a legjobb választás, keressen fel minket bizalommal!

A könnyűszerkezetes ház és az időjárás

 

A könnyűszerkezetes házak fogalmával egyre többen ismerkednek meg, ahogyan ez az építkezési módszer meghódítja Amerika után Európát is. Azzal azonban még kevesen vannak tisztában, hogy miért is éri meg egy ilyen házat választani új otthonnak.

 

A könnyűszerkezetes technológiával épült házaknak, amellett, hogy gazdaságosak, energiatakarékosak és környezetbarátok, az időjárási körülmények sem jelentenek akadályt. A téglaházak esetében sokszor a tavaszi, nyári időszakot választják építkezésre, mert az építőanyagnak ki kell száradnia. A könnyűszerkezetes házak esetében nincs ilyen akadály. Egyedül az alapozás igényel némi száradási időt, a ház többi részénél nem kell száradási idővel számolnunk. A könnyűszerkezetes házak így valóban gyorsan elkészülnek, akár télen és ősszel is kivitelezhetők, azonnal költözhetőek és gyorsan fel is fűthetőek.

 

Könnyűszerkezetes építkezéshez lenne szüksége segítségre, tanácsra? Forduljon bizalommal szakképzett munkatársainkhoz!

 

Az általunk készített házak nem csupán az átadás után nyújtanak Önnek kedvező lehetőségeket!

A meghitt otthon, a biztonságos családi ház megteremtése mindannyiunk álma. Szeretnénk, ha a nyugodt környezet jó minőséggel és praktikummal is párosulna. A mi technológiánk segítségével kivitelezett házak több szempontból is kedvezőbbek, mint más házak, aminek előnyeit már az előkészületek során tapasztalhatja.

A családi házak kivitelezése sokszor nem várt problémákba ütközik, amik jelentős többletköltséget jelentenek a beruházónak. Ráadásul az esetek túlnyomó részében a tervezett időre sem lesz kész egy hagyományos családi ház.

A mi technológiánkkal készített házak előnyei erre épülnek, és a következőket nyújtják:

  • Tervezhető költségek: Házaink az Ön igényeit maximálisan szem előtt tartva épülnek fel. Átalány díjas szerződésünk minden költséget tételesen tartalmaz, így nem érhetik váratlan plusz kiadások.
  • Tervezhető határidő: Az általunk kivitelezett házak tervektől függően, akár 5 hónap alatt felépülnek, így nem kell éveket várni a beköltözésre.
Ha Ön biztosra szeretne menni, tervezzük meg együtt könnyűszerkezetes házát az Ön igényeire szabva és legyen hamar új otthona!

Energiatakarékos házat szeretne, de nincs megelégedve a kínálattal?

Manapság egyre több ember törekszik arra, hogy jobban óvja környezetét. Nehéz azonban olyan családi házat találni, aminek jó az elhelyezkedése, a környék is ínyünkre való, az ára is elfogadható, valamint megfelelő számunkra az energetikai besorolása.

Ne keresgéljen tovább, jobban jár, ha könnyűszerkezetes házat építtet!

Új könnyűszerkezetes háza ott lesz, ahol az Ön által kiszemelt telek áll, illetve a könnyűszerkezetes ház akkora lesz, és olyan megjelenésű, amilyenre Ön vágyik. Emellett nem kell komoly összegekért felújíttatni és igényre szabni a belső teret sem, hiszen az minden szempontból már az Ön elképzelései szerint lesz kialakítva.

Sokan azt gondolják, hogy a könnyűszerkezetes házak előre gyártott elemekből készülnek, ezért a variációs lehetőségek kicsik. Azonban nálunk nem! Ha minket választ, teljesen egyedi és energiatakarékos háza lehet!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat még ma!


Szeretne tisztában lenni a könnyűszerkezetes házak áraival? Kérje ajánlatunkat!

Szeretne tisztában lenni a könnyűszerkezetes házak áraival? Kérje ajánlatunkat! Aki egy kicsit is tájékozódott a könnyűszerkezetes házak áraival kapcsolatban, tapasztalhatja, hogy számos tényező befolyásolja a végső összeget, kezdve az épület méreteitől egészen a felhasznált alapanyagokig, azonban vannak olyan esetek, amikor egyedi árak is szóba jöhetnek, amik természetesen összefüggnek az egyéni elképzelésekkel. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik és szeretne részletes tájékoztatást kapni a könnyűszerkezetes házak áraival kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

A könnyűszerkezetes házak árainak befolyásoló tényezőit az egyedi igényekhez egy árajánlat formájában biztosítjuk az ügyfeleinknek, amelyekben tételesen felsoroljuk mindezeket, majd, ha szükséges, együtt formáljuk át az ügyféllel, annak érdekében, hogy a végső összeg megfelelő legyen számára.

Ha régóta gondolkozik ilyen típusú ingatlanon, azonban szeretne szakemberekkel értekezni a könnyűszerkezetes házak árát illetően, forduljon hozzánk, hiszen nálunk biztosan mindenre megtalálja a választ!
A könnyűszerkezetes házakat nevezik még: készháznak, gyorsháznak, faháznak is. oldal tetejére
TAKSONY H-BEK KFT. IRODA: 1203 Budapest, Helsinki út 3. fszt. 15. Tel.: 06-30/444-1590, Tel/Fax: 06-1/283-0927, www.konnyu-szerkezet.huinfo@konnyu-szerkezet.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.