Taksony H-Bek

Rólunk

Kik vagyunk?

Taksony H-BEK - Építkezzen egyszerűen!

Családi Vállalkozásunk fő profilja a könnyűszerkezetes házak generál kivitelezése, tervezéstől egészen a kulcsátadásig.

Már több, mint 35 éves tapasztalattal építünk könnyűszerkezetes otthonokat

Ez idő alatt végigkövettük a piac és a technológia fejlődését, és a hagyományos (tégla) házak építése mellett a műfajon belül a legtöbb építési módot alkalmaztuk (többek között a rétegragasztott német HUF-HAUS gyorsház technológiát is), eleget téve az ÉME (Építőipari Műszaki Engedély) és ma már az NMÉ (Nemzeti Műszaki Értékelés) és ETA (Európai Műszaki Értékelés) szigorú szakmai követelményeinek.

Közel 40 saját alkalmazottunk segítségével sok száz egyedileg tervezett, kulcsrakészen megépült lakóházzal büszkélkedhetünk. Szakembereinkkel mindig törekedtünk a korszerű technológiák, minőségi anyagok használatára.

Könnyűszerkezetes házak
könnyűszerkezetes házak rólunk
Célunk költséghatékony és energiatakarékos otthonok teremtése, rejtett költségek nélkül, minőségi alapanyagokból

Fontosnak tartjuk a megrendelőinkkel való kölcsönös bizalmat, ezért mindig átláthatóságra, tervezhetőségre és nyílt párbeszédre törekszünk. Tervezéstől a kulcsátadásig magunkra vállaljuk a munka javát, összefogjuk a szakemberek munkáját, egyeztetünk a hatóságokkal és elérhetőek vagyunk, ha bármilyen kérdés vagy kérés merülne fel az építkezés alatt – hogy az építkezés Építtetőink számára valóban egyszerű legyen!

Alapértékeink

logo Taksony H-Bek

Korrektség

Mi nem ígérünk lehetetlent. Mi azt ígérjük, hogy a ténylegesen szükséges idő alatt, korrekt áron, kiváló ár-érték arányú, jó minőségű anyagokból építünk, olyan minősített és folyamatosan fejlesztett technológiával, ami számtalan családi ház megépítése során bizonyított már az elmúlt 35 év alatt. Az előre megállapodott árat tartjuk, nincsenek rejtett költségek. Tudjuk, hogy hosszú távon csak korrekt hozzáállással, tájékoztatással és munkával vagyunk, lehetünk jelen a piacon.

logo Taksony H-Bek

Egyszerűség

Egy építkezés sok stresszel, utánajárással és feladattal járhat, de ennek nem kell így lennie! A tervezéstől a kulcsok átadásáig kompletten vállaljuk a házépítést, hogy Megrendelőinknek már csak a „kellemesebb” feladatokkal kelljen törődniük, mint a színek vagy a burkolóanyagok kiválasztása. Egyszerűségre törekszünk a gépészetben is: olyan modern, energiatakarékos és hatékony gépészeti megoldásokat alkalmazunk, amik kevés karbantartást igényelnek és ár-érték arányban a legjobbak között vannak a piacon.

logo Taksony H-Bek

Minőség

Európai szinten érvényes minőségi tanúsítvánnyal rendelkezünk, hogy folyamatos minőséget biztosíthassunk az építkezések során. Az ETA (Európai Műszaki Engedély) kiadásához az ÉMI (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKFT) szerkezetünket statikai és tűzvédelmi szempontok alapján vizsgálta, tesztelte és évente kétszer ellenőrzést is végez építkezéseinken. Kizárólag jó minőségű, érvényes teljesítménynyilatkozattal rendelkező alapanyagokat használunk az építkezéseinken.

Rólunk mondták

Rólunk írták

Scroll to Top