Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

könnyűszerkezetes-ház-tanúsítvány-D&B-2

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a TAKSONY H-BEK KFT is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A minősítés alapja

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul. Magyarország esetében:

  • az Igazságügyi Minisztérium adatain,
  • a Cégbíróság bejegyzésein,
  • a Nemzeti Adó- és Vámhivatalon,
  • illetve más hatóságok adatain.

A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy, mint

  • mérlegadatok,
  • eredmény-kimutatás,
  • trendek

A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, például végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Pénzügyi stabilitásunkat ügyfeleink is élvezhetik, mert ennek köszönhetően árgaranciát vállalunk szerződéseinkre.

könnyűszerkezetes ház tanúsítvány
Scroll to Top